Fraktkostnad 49:- (fri frakt vid 799:-) / Leveranstid 1-3 vardagar / 30 dagars öppet köp

Vanliga frågor om köp

Beställning

Du beställer genom att lägga varor i Varukorgen och sedan välja att gå till Kassan, där du slutför köpet. Så fort ordern är mottagen så skickas en orderbekräftelse till dig via mail.

Betalning

Du kan betala smidigt med Swish och Klarna. Genom Klarna erbjuds betalning både med faktura och direktbetalning – antingen med kort eller via bankkonto. Du kan även dela upp din betalning på olika sätt. 

Fraktkostnad (gäller för frakt inom Sverige)

Fraktfritt över 599 kronor. Annars kostar frakten 39 kr. För företag gäller en fast fraktavgift på 75 kr.

Leveranstid och fraktalternativ

Normal leveranstid är mellan 1-3 arbetsdagar från dess att paketet skickats. 

Små paket skickas med Postnord Varubrev. Det levereras till din brevlåda om det får plats och annars lämnas det vid din dörr. Större paket skickas det med DHL och hämtas ut hos ditt närmaste ombud (om du vill att det ska komma till något annat av DHL's ombud så kan du skriva detta som meddelande i kassan).

Du kan spåra ditt paket genom att ange tracking-id:t som skickas ut per mail när leveransen har påbörjats.

Spåra paket hos Postnord: Spåra brev, paket och pall | PostNord

Spåra paket hos DHL: Spåra paket | DHL | Sverige

Ångerrätt och retur

Hos Kreativa Knuten har du alltid 30 dagar på dig för att ångra ditt köp. Du står för returfrakten. Om du vill göra en retur, hör av dig via kontaktformuläret. Du kan läsa mer om vad som gäller vid retur i Fullständiga köpvillkor.

Köp utanför Sverige

I dagsläget finns ett fraktalternativ till Finland, som du kan välja uppe till höger i kassan. Om du önskar frakt till ett annat land, hör av dig via kontaktformuläret så kollar jag om det går att lösa och vad det skulle kosta.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Kanske hittar du svaret i Fullständiga köpvillkor. Annars är du varmt välkomna att kontakta mig med hjälp av kontaktformuläret.