Fraktkostnad 49:- (fri frakt vid 799:-) / Leveranstid 1-3 vardagar / 30 dagars öppet köp

Seeknit Koshitsu M - set med ändstickor 3.50 - 5.00 mm

  • 549 kr

Stickorna från Seeknit är vackra bambustickor av hög kvalitet som är mjuka och varma att hålla i. Detta är ett fint set med 3 ändstickor och 3 kablar. Läs mer

I lager.
Leveranstid 1-3 vardagar
Betala med Swish eller Klarna
Fri frakt från 799 kr (annars 49 kr)
Öppet köp i 30 dagar
Dela
Lagersaldo: 1

Stickorna från Seeknit är vackra bambustickor av hög kvalitet som är mjuka och varma att hålla i. Det är hållbara stickor som du kommer kunna använda i många år, tack vare den speciella tillverkningsprocessen där de utsätts för hög värme och tryck och sedan behandlas med naturligt vax. 

Din stickning blir extra smidig tack vare den flexibla kabeln som har smarta fästen som gör att kabeln kan snurra. De är också släta, för att garnet ska glida lätt över hela rundstickan.

Detta är ett set med 3 ändstickor som är 14 cm långa och tillsammans med 3 olika kablar kombinerar du ihop många varianter av rundstickor.

Tillbehören som följer med är en kabelkoppling som gör att du kan koppla ihop flera kablar om du vill ha en ännu längre rundsticka och 2 kabelstopp i ljust trä som du kan skruva på när du vill att stickningen ska hålla sig på plats, till exempel i väskan.


Detta set innehåller: 

  • 3 par utbytbara ändstickor i storlekarna 3.5 mm, 4.00 mm, och 5.00 mm
  • 3 kablar (M2-storlek) som mäter 32, 52, och 72 cm
  • 2 kabelstopp (M2-storlek)
  • 1 kabelkoppling (M2-storlek)