Fraktkostnad 49:- (fri frakt vid 799:-) / Leveranstid 1-3 vardagar / 30 dagars öppet köp

Muud Gimo Whisky - brun ryggsäck i läder

  • 1 399 kr

Muud Gimo är en riktigt snygg ryggsäck i läder av hög kvalitet, som gör det smidigt att bära med sig sina favoritsaker (så som garn kanske?). Läs mer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leveranstid 1-3 vardagar
Betala med Swish eller Klarna
Fri frakt från 799 kr (annars 49 kr)
Öppet köp i 30 dagar
Dela

Muud Gimo är en riktigt snygg ryggsäck i läder av hög kvalitet, som gör det smidigt att bära med sig sina favoritsaker (så som garn kanske?). 

Ryggsäcken stängs med både en dragkedja och en dragsko upptill och sedan fälls ett lock ned som hålls stängd med en magnet. Väskan har också flera fickor på både in- och utsidan, vilket gör att det är lättare att hålla ordning på småsaker.

Naturläder är ett material som gör att varje väska blir unik i sitt utseende. Det blir med tiden och med användning mjukare och ännu finare. 

? Stängning med dragkedja, dragsko och lock med magnetstängning
? 3 fickor med dragkedja på utsidan (två på framsidan och en på baksidan)
? En ficka med dragkedja och fack i väskan
? Justerbar axelremmar
? Storlek: Höjd 38 cm - Bredd 39 cm

Muud är ett danskt märke, vars väskor tillverkas i Indien. Skinnen tas om hand från mjölkkor i området som fått leva utomhus under fria förhållanden och skinnen hade annars eldats upp.
Tillverkningen sker i enlighet med EU:s krav, vilket är högre än kraven som annars finns i Indien. De testar allt material för att se att inga skadliga ämnen används i tillverkningen.