Fraktkostnad 49:- (fri frakt vid 799:-) / Leveranstid 1-3 vardagar / 30 dagars öppet köp

Nutscene - Jute Twine Balls - jutesnöre tillverkat i Skottland

  • 75 kr

Juta är ett garn av jute som är grovt, strävt och slitstarkt. Det passar bra till virkning och makramé, och för att göra inredningsdetaljer och väskor. Läs mer


I lager.
Leveranstid 1-3 vardagar
Betala med Swish eller Klarna
Fri frakt från 799 kr (annars 49 kr)
Öppet köp i 30 dagar
Dela

Jutegarn är rustikt, slitstarkt och ger ett naturligt intryck. Det passar bra till virkning, makramé och pyssel. Med jutesnöre skapar du till exempel snygga inredningsdetaljer och väskor. Ett perfekt garn för att tillverka amplar! Det passar också extra bra att använda till projekt som ska hängas utomhus.  Tänk bara på att färgerna bleks med tiden om de hänger i starkt solsken. 

Snöret är trippeltvinnat (3ply) och ca. 2,5-3 mm tjockt.

Jutegarnet är från början tillverkat för att användas i trädgården, så  söker du ett riktigt starkt, biologisk nedbrytbart och snyggt snöre till att knyta upp dina växter så har du också hittat rätt.

Nutscenes jutegarn kommer i många fina färger, så nu är du inte längre begränsad till jutes naturligt beige färg - det är till exempel snyggt att kombinera naturlig jutefärg med en färgklick från ett färgat garn. 

Nutscene använder spårbar och hållbart odlad jute. De har tillverkat snören i över 90 år och deras produkter tillverkas fortfarande i deras fabrik i Angus, Skottland.Tjocklek: ca. 2,5 - 3 mm
Vikt / Längd: 240 g / 130 m

Material: 100 % jute
Superwash: Nej

Stickor: 6.00 - 8.00 mm
Masktäthet:


Tvättråd: Tål ej tvätt.
Miljö: Spårbar och hållbart odlad jute.
Ursprung: Garnet är producerat i Skottland.