Fri frakt vid 599:- / Leveranstid 1-3 vardagar / 30 dagars öppet köp

Chiaogoo Twist Red Kabel

  • 80 kr

Chiaogoos kabel Twist Red är en böjlig kabel med smarta fästen, för att stickningen ska vara så smidig som möjligt. Läs merI lager.
Leveranstid 1-3 vardagar
Betala med Swish eller Klarna
Fri frakt från 599 kr (annars 39 kr)
Öppet köp i 30 dagar
Dela

Chiaogoos kabel Twist Red är en böjlig kabel, vilket gör den enkel att hantera och förvara. Skarvarna är konstruerade för att stickningen ska vara så smidig som möjligt.

Kabeln är gjord av en ståltråd täckt av tvinnad röd nylon. Det medföljer en kabelnyckel för att du ska få bra grepp när du skruvar fast ändstickorna med kabeln.

Måtten är kabeln längd utan ändstickor, så om du sätter ihop ändstickor som är 10 cm med en kabel på 35 cm så får du en rundsticka som är 55 cm. 

Chiaogoos kablar och ändstickor från serierna TWIST (metall) och SPIN (bambu) kan kombineras fritt, så att du kan få din rundsticka precis som du vill ha den. Du kan alltså välja mellan Twist ändstickor och Spin ändstickor. Det enda man behöver tänka på är att kablarna och ändstickorna har fästen i tre olika storlekar (se guide här nedanför). Det kan också vara bra att välja lite kortare ändstickor till de kortare kablarna. 

Storlek på fästenStorlek på ändstickor
Mini1.50mm - 2.50 mm
Small
2.75 mm - 5.00 mm
Large5.5 mm - 10.00 mm