Fraktkostnad 49:- (fri frakt vid 799:-) / Leveranstid 1-3 vardagar / 30 dagars öppet köp

Chiaogoo Twist Red Kabel

  • 188 kr

Chiaogoos kabel Twist Red är en böjlig kabel med smarta fästen, för att stickningen ska vara så smidig som möjligt. Läs merI lager.
Leveranstid 1-3 vardagar
Betala med Swish eller Klarna
Fri frakt från 799 kr (annars 49 kr)
Öppet köp i 30 dagar
Dela

Chiaogoos kabel Twist Red är en böjlig kabel, vilket gör den enkel att hantera och förvara. Skarvarna är konstruerade för att stickningen ska vara så smidig som möjligt.

Kabeln är gjord av en ståltråd täckt av tvinnad röd nylon. Det medföljer en kabelnyckel för att du ska få bra grepp när du skruvar fast ändstickorna med kabeln.

Vill du ha en ännu mer flexibel kabel i kort längd så finns Twist Blue X-flex i längderna 5, 13, 15 och 20 cm.

Måtten är kabeln längd utan ändstickor, så om du sätter ihop ändstickor som är 10 cm med en kabel på 35 cm så får du en rundsticka som är 55 cm. 

Ett tips är också att kabeln behöver vara minst så lång som dina båda ändstickor är ihop. Så om du har ändstickor som är 10 cm långa så behöver kabeln vara minst 20 cm lång.

Chiaogoos kablar och ändstickor från serierna TWIST (metall) och SPIN (bambu) kan kombineras fritt, så att du kan få din rundsticka precis som du vill ha den. Du kan alltså välja mellan Twist ändstickor och Spin ändstickor. Det enda man behöver tänka på är att kablarna och ändstickorna har fästen i tre olika storlekar (se guide här nedanför). 

Storlek på fästenStorlek på ändstickor
Mini1.50mm - 2.50 mm
Small
2.75 mm - 5.00 mm
Large5.5 mm - 10.00 mm