Fraktkostnad 49:- (fri frakt vid 799:-) / Leveranstid 1-3 vardagar / 30 dagars öppet köp

Chiaogoo Twist Blue X-Flex Kabel

  • 188 kr

Chiaogoos kabel Twist Blue är en böjlig kabel med smarta fästen, för att stickningen ska vara så smidig som möjligt. Läs merI lager.
Leveranstid 1-3 vardagar
Betala med Swish eller Klarna
Fri frakt från 799 kr (annars 49 kr)
Öppet köp i 30 dagar
Dela

Chiaogoos kabel Twist Blue är en väldigt böjlig kabel, vilket gör den enkel att hantera och förvara. Skarvarna är konstruerade för att stickningen ska vara så smidig som möjligt.

Kabeln är gjord av en ståltråd täckt av tvinnad blå nylon. Twist Blue är väldigt lik kabeln Twist Red, men är ännu mer flexibel.

Måtten är kabelns längd utan ändstickor, så om du exempelvis sätter ihop ändstickor som är 8 cm med en kabel på 20 cm så får du en rundsticka som är 36 cm. 

Ett tips är också att kabeln behöver vara minst så lång som dina båda ändstickor är ihop. Så om du har ändstickor som är 10 cm långa så behöver kabeln vara minst 20 cm lång.

Twist Blue har fästen i storlek Small och därför passar ändstickor i storlek 2.75 - 5 mm. Tänk också på att välja korta ändstickor till korta kablar. Helst ska de båda ändstickornas längd vara något kortare än kabelns längd, för att stickningen ska bli så smidig som möjligt. Twist ändstickor finns i längden 8 cm.

Det medföljer en kabelnyckel för att du ska få bra grepp när du skruvar fast ändstickorna med kabeln.

Kablarna som är 5 cm långa levereras i 3-pack och kan användas för att förlänga din kabel med hjälp av en kabelskarv eller användas som flexibla strumpstickor genom att montera en kort ändsticka på varje kabel.